[IN BETWEEN]
25 iulie 2024

MINA Museum, Bucuresti

Conceput ca o călătorie multimedia spectaculoasă, [IN BETWEEN] propune o experiență imersivă despre conexiune, lumi interioare, îmblânzirea tehnologiei și explorarea graniței dintre real și virtual, dintre corp și avatar. Îmbinând dansul contemporan, acrobațiile și noile media, spectacolul ne invită să pătrundem în „necunoscutul“ digital, atât de prezent în viețile noastre, la limita(supra)naturalului și a extraordinarului.

Ca într-un basm high tech, eroii spectacolului sunt zece dansatori și acrobați care ne poartă alături de ei într-o aventură imersivă uluitoare, între mai multe dimensiuni, în care explorăm simbioza dintre uman și artificial.

Producție: MINA

Concept și regie: Bobi Pricop

Coregrafie: Filip Stoica

Asistent coregrafie: Simona Dabija

Conținut video: MINA Studios

Coloană sonoră: Alexei Țurcan

Interpreți: Denis Bolborea, Robert Popa, Răzvan Rotaru, Maria-Luiza Dimulescu, Simona Dabija, Roxana Popa, Snopovschi Alexandru, Bogdan Zamfir, Iulia Lupașcu, Bianca Ardeleanu, Georgeta Corca, Silviu Mititelu, Dima Roșca

Costume: Atelier Foarte Frumos

Informații suplimentare:

  • Acest performance este unul interactiv, participanții sunt încurajați să se miște și să interacționeze în spațiul imersiv.
  • Accesul în spațiu se va face cu 15 minute înainte de începerea reprezentației, după această oră biletele își pierd valabilitatea.
  • În cazul neprezentării la ora indicată pe bilet, contravaloarea acestora nu pot fi returnată, și nici nu pot fi utilizate la o reprezentație ulterioară. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
  • Organizatorul își rezervă dreptul de utiliza fotografii și înregistrări video în scopuri promoționale. Prin participarea la eveniment, spectatorii își cedează toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul acesta.
Lista de evenimente